(video) Discuții secrete între liderii blocului ACUM și PSRM:Iată ce funcție a obținut Andrei Năstase

alianta acum psrm, socialistii si acum, socialistii si maia sandu , nastase si socialistii alianta, psrm guvern, blocul acum dmitrii kozak

Pe pagina de satiră Mercury Detox a fost postată o parodie la negocierile dintre Partidul Socialiștilor și Andrei Năstase cu Maia Sandu. Autorii acesteia iau în derâdere comportamentul liderilor blocului ACUM, rivalitatea lor și răutatea de care dau dovadă de fiecare dată când vine vorba despre funcții.

„Andrei, dar de ce chatul este în limba rusă? Noi doar vorbim româna. E adevărat, vorbim româna, dar ne gândim la bani. Apropo, știi cum se descifrează ACUM? (Ah, Cât de Uimitoare este Moscova)”, este una din discuțiile din chatul comun al “negociatorilor”.

Mai târziu, în convorbirea secretă sunt adăugați jurnaliștii și socialiștii, însă jurnaliștii sunt imediat excluși de Năstase, făcându-se aluzie stilul agresiv în care se comportă liderul PPDA cu jurnaliștii și la lipsa de transparență în discuțiile dintre ACUM și PSRM. La întrebarea socialiștilor de ce a exclus jurnaliștii din chat Năstase răspunde scurt: Ei mă provoacă! Iar la întrebarea de ce chatul e închis, Sandu și Năstase au pus niște emoticoane amuzante.

PSRM la un moment dat a întrebat, ce funcții doresc cei doi. Răspunsul a fost unul așteptat, Sandu se vrea prim-ministru iar Năstase speaker. Iar la întrebarea PSRM ce funcții le revin socialiștilor, Andrei Năstase le-o taie scurt: Veți dicta condiții când veți avea cele mai puține voturiÎn cele din urmă, PSRM îl face pe Andrei Năstase administrator de chat, iar ultimul răspunde entuziasmat: Slujesc Rusiei!

ACUM negociază cu PSRM

Опубликовано Mercury Detox Четверг, 6 июня 2019 г.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share