(video) Dodon ar fi cumpărat libertatea ostaticilor moldoveni din acele 20 de milioane de dolari primiți de la ruși pentru campania electorală

Ion Ceban pleacă de la Igor Dodon, psrm, socialistii

Astăzi, președintele Partidului Regiunilor din Moldova, Alexandr Kalinin a susținut o conferință de presă în care a dezvăluit că Igor Dodon a cumpărat libertatea celor doi ostatici moldoveni din mânile talibanilor contra sumei de 2 milioane de dolari. Kalinin a explicat că cele 2 milioane sunt din totalul celor 20, pe care le-a oferit Kremlinul socialiștilor pentru campania electorală.

Alexandr Kalinin afirmă că deține informații despre faptul că Igor Dodon a plătit talibanilor 2 milioane de dolari din suma de 20, pe care ar fi adus-o acesta cu avionul privat oferit de compania Gazrpom direct de la Moscova. Președintele Partidului Regiunilor spune că aceste informații îi sunt furnizate de către membrii din Partidul Socialiștilor, care nu sunt de acord cu acțiunile ilegale pe care le face în această campanie electorală și nu numai, președintele neformal al PSRM.

Politicianul afirmă că membrii Partidului Socialiștilor s-au dezamăgit de faptul că șeful statului minte cu regularitate. În special membrii formațiunii îl vor taxa pentru faptul că acesta a inclus în liste 6 cetățeni români și a uitat de găgăuzi, cărora le-a promis 5 locuri în Parlament și care l-au votat masiv la alegerile prezidențiale din 2016. “Chiar și rudele lui Dodon sunt contra politicii sale dar și a comportamentului său înafara politicii. Dodon nu ascultă pe nimeni din jurul său, este un tiran. Președintele nici nu bănuiește cine este informator.”, mai spune acesta.

Amintim că în cadrul unei alte conferințe de presă, Igor Dodon a fost învinuit de Alexandr Kalinin că ar fi primit de la Kremlin 20 de milioane de dolari pentru desfășurarea campaniei electorale.

Total
0
Shares
Total
0
Share