Alte știri

(video) Dodon către Maia Sandu: Doamna Prim-ministru trebuie să se determine cine-i sunt partenerii. Noi, care le-am dat funcții, sau cei care au distrus orașul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alianța de guvernare dintre ACUM și PSRM se clatină tot mai mult. După ce Maia Sandu a apărut într-un video alături de Chirtoacă, Dodon a întrebat-o pe lidera PAS cine-i sunt partenerii politici, socialiștii, care au votat-o în funcția de Prim-ministru, sau cei care au distrus orașul.

„Pentru noi tot este un semn de întrebare. Doamna prim-ministru și liderii Blocului ACUM trebuie să se determine cine le sunt parteneri”, a declarat Igor Dodon, într-un video postat de Protv.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Igor Dodon a mai adăugat că la Consiliul Republican al PSRM, care va avea loc săptămâna viitoare, s-ar putea lua anumite decizii reieșind din gestul de azi al celor din blocul ACUM.

„Dacă partenerii le sunt cei care au distrus orașul și vor să facă parteneriat cu ei, să o spună foarte clar, pentru că noi, Partidul Socialiștilor, echipa prezidențială, am susținut acest Guvern, am dat vot de încredere atunci când alții poate se ascundeau și noi am mers deschis. Pentru noi, mesajul de bază pe care l-am înțeles din ceea ce a avut loc azi, e că cineva crede că are alți parteneri. Vom lua în calcul pentru deciziile de săptămâna viitoare”, a punctat Igor Dodon.

loading...

Comments are closed.