VIDEO // Dodon despre relația cu Maia Sandu: “Lyubovi cu dânsa precis nu a fost”

Maia Sandu, Igor Dodon, ACUM, PSRM, PAS, blocul ACUM, alianta ACUM PSRM, Dodon despre Maia Sandu, Maia Sandu comenteaza relatia cu Dodon, in ce relatie era Maia Sandu cu Dodon, guvernare, partidele de guvernare,

Președintele Dodon a fost pus în situația să comenteze cum a fost relația cu fosta parteneră de guvernare, Maia Sandu. “De la dragoste, s-a ajuns la ură.”, a comentat Dodon.

„În limba rusă este o expresie – „От любви, до ненависти” (n.r. – de la dragoste, la ură). Dar cu dânsa „любовь” (n.r. – dragoste) precis n-a fost. De la prietenie, la ură e un pas. Așa a ieșit și aici”, a comentat Dodon.

„Un cetățean mi-a cerut să comentez afirmația Maiei Sandu, fosta parteneră, potrivit căreia eu aș fi răul cel mare. Interesantă situație. Adică în iunie eu nu eram răul cel mai mare, când trebuie pe întuneric, repede, să o numesc prim-ministru, să risc cu familia mea, atunci eram bunul cel mai mare. Au trecut câteva luni, faptul că am dat-o jos de la Guvern, fiindcă nu făcea nimic, noi am devenit răul cel mai mare”, a mai adăugat președintele.

Igor Dodon a făcut aceste declarații pe o platformă de socializare, unde răspunde la întrebările venite din partea cetățenilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share