Politică

(Video) Dodon nu poate să anuleze decretul lui Filip: Parlamentul Moldovei este dizolvat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat anunță că anularea decretelor privind dizolvarea Parlamentului și anunțarea alegerilor anticipate pentru 6 septembrie de către Igor Dodon nu au efecte juridice. Potrivit vicepreședintelui PDM, Vladimir Cebotari, decretul semnat de Pavel Filip la data de 9 iunie deja a produs efecte juridice și a fost publicat în Monitorul Oficial.

În acest sens, efectele juridice și procedura declanșată nu mai poate fi oprită. „Decretul care a fost semnat de președintele interimar, Pavel Filip, este un decret care a produs deja efecte juridice. Este un decret care deja a fost publicat în Monitorul Oficial. Efectele juridice produse, procedura deja declanșată nu mai poate fi oprită”, a declarat el în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că Igor Dodon a anunțat azi că a anulat decretele semnate de Pavel Filip din 9 iunie privind dizolvarea Parlamentului și anunțarea datei alegerilor parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă, după ședința Consiliului Suprem de Securitate.
 
Decretul privind dizolvarea Parlamentului de legislatura a X-a semnat de Preşedintele interimar al Republicii Moldova Pavel Filip semnat la 9 iunie a fost publicat luni, 10 iunie, în Monitorul Oficial.
loading...

Comments are closed.