Alte știri

VIDEO // Doi adolescenți, de 16 și 18 ani, au furat dintr-o frizerie, iar acum riscă până la 4 ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un minor în vârstă de 16 ani si un tânăr de 18 ani, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea mai multor furturi. Tinerii nu sunt la prima abatere de așa gen, ei fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice.

Pe parcursul nopții de 27 ianuarie, prin deteriorarea lacătului de la ușă cu ajutorul unei șurubelnițe, adolescenții au pătruns într-o gheretă unde nu au găsit nimic și într-o frizerie amplasată pe str. Bănulescu Bodoni, de unde au sustras un laptop de model  „Lenovo” și un telefon mobil de model  „Nokia”, după care au fugit de la locul comiterii infracțiunii. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 5 250 lei.

Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere, poliția fiind sesizată despre comiterea infracțiunii de către administrația frizeriei.

Tinerii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.