Alte știri

VIDEO // Doi bărbați au fost reținuți în capitală pentru furt de automobile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi bărbați de 33 și 34 de ani, locuitori a capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana, fiind suspectați de furtul a doua unități de transport. Cei doi suspecți nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru diverse infracțiuni.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!
În primul caz polițiștii au fost alertați de către un bărbat, comunicând că i-a fost răpit automobilul de model „Dacia Logan” ce era parcat pe strada Bulboaca din Chișinău.

La fața locului proprietarul unității de transport a comunicat forțelor de ordine că nu a încuiat automobilul lăsându-l pentru câteva minute fără supraveghere. Polițiștii au reținut în scurt timp un individ în vârstă de 33 ani locuitor al capitalei, care și-a recunoscut vinovăția comunicând că era în stare de ebrietate și a răpit automobilul pentru a se plimba.

În al doilea caz polițiștii au fost alertați de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, căruia i-a fost furat automobilul de model Dacia Logan chiar din fața blocului unde locuiește, în sectorul Ciocana. Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, care, la fel, și-a recunoscut vinovăția.

Cei doi suspecți nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind judecați pentru circulația ilegală a drogurilor, furt și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

În ambele cazuri au fost inițiate cauze penale pentru răpirea mijlocului de transport, iar indivizii conform legislației în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.

loading...

Comments are closed.