VIDEO // Doi bărbați sunt cercetați penal, după ce au urcat în stare de ebrietate la volan

Doi bărbați sunt cercetați penal, după ce au urcat în stare de ebrietate la volan. Ambele cazuri au fost înregistrate în două localități din raionul Ialoveni.

În primul caz, polițiștii au depistat în localitatea Văratic un bărbat de 42 de ani, care conducea o motocicletă având o concentrație de 0,97 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Totodată, acesta nu deținea permis de conducere de categoria corespunzătoare.

Al doilea conducător a fost depistat în satul Răzeni. Bărbatul de 39 de ani se afla la volanul unui Ford Tranzit. Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat o concentrație de 1,41 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

„Mijloacele de transport au fost ridicate la parcarea specială și au fost inițiate procese penale pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat”, a precizat Inspectoratul General al Poliției.

În acest context, oamenii legii au îndemnat șoferii să fie responsabili la volan și să nu pornească la drum, dacă au consumat alcool.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share