Alte știri

VIDEO // Doi chișinăuieni, cercetați penal pentru furt din locuință

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru, în urma măsurilor întreprinse au reținut doi bărbați care în perioada 22 – 29 iulie au comis un furt din locuință. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 31 și 38 de ani locuitori ai capitalei, anterior judecați pentru infracțiuni analogice, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Suspecții au pătruns în locuință prin culegere de chei de unde au sustras mai multe instumente muzicale. Forțele de ordine au fost sesizate de către proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 38 de ani, comunicând despre faptul sustragerii. Bărbatul a comunicat că din locunță au fost sustrase un proiector video ,,BENO W“7000 , o clapă muzicală ,,KORG SP 170” cu husă neagră, un ,,UPS” – sursă de electricitate neîntreruptibilă PRO, un ,,SONY BLURA DVD PLAER” 55200. Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 51 850 lei.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală dispuse de către polițiști, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți. Aceștia au fost escortați la inspectorat pentru audieri, iar în cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că intenționau să vândă bunurile sustrase pentru a obține un profit.

Totodată instrumentele sustrase au fost depistate și ridicate de către forțele de ordine, acestea urmează a fi returnate proprietarului.

Actualmente indivizii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei , cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Citește și: VIDEO // Riscă până la 10 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Cine este învinuitul

loading...

Comments are closed.