Alte știri

VIDEO // Doi minori de 16 ani, reținuți pe urme fierbinți după ce au încercat să jefuiască un magazin de la Ciocana. Mărturiile celor doi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri, ambii cu vârsta de 16 ani, originari din capitală, au fost identificați și reținuți în urma reactionarii operative a echipajului BPRO, la scurt timp după ce au comis o infracțiune în sectorul Ciocana al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața de 25 ianuarie, la ora 4:40, de către un martor, comunicând că persoane necunoscute prin forțarea ușii au pătruns în interiorul unui magazin amplasat pe str. Voluntarilor. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj BPRO, care în scurt timp a reținut suspecții.

Prejudiciul cauzat  a fost estimat la 1 200 lei.

Suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Aceștia și-au recunoscut vina. Este de menționat că se  întreprind acțiuni de investigații pentru a stabili daca aceștia sunt complici și la săvârșirea altor infracțiuni înregistrate pe parcursul lunii ianuarie.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces contravențional , pentru ,, Sustragerea în proporţii mici” care prevede sancțiune sub formă de amendă în mărime de la 1500 la 3000 lei sau  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

loading...

Comments are closed.