Social

VIDEO // Doi recidiviști reținuți pentru comiterea pungășie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi bărbați cu vârstele de 32 și 35 de ani locuitori a capitalei și raionul Sângerei, au fost reținuți de către polițiști, pentru comiterea unei pungășii, transmite Telegraph.md, cu referire la Echipa.md

Cazul a avut loc la data de 17 octombrie, în timp ce suspecții se aflau pe str. Mitropolitul Varlaam, în mod tainic au sustras din geanta unei doamne în vârstă de 37 de ani, telefonul mobil. Urmare a depistării lipsei telefonului mobil, femeia imediat a sesizat poliția. Prejudiciul cauzat constituie 6 600 lei.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți și escortați la inspectoratul de poliție a sectorului Centru. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că după sustragerea telefonului l-au vândut. Totodată este de menționat că bărbații nu sunt la prima abatere fiind judecați pentru infracțiuni analogice.

Bărbații sunt cercetați penal în stare de libertate pentru ,, Pungășie ”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă în mărime de până la 42 500 lei , muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

ULTIMA ORĂ // DOC: În România, fără carantină obligatorie. Lista statelor incluse pe lista zonelor cu risc

loading...

Comments are closed.