VIDEO // Doi șoferi găsiți în stare de ebrietate în Orhei

 

În decurs de mai puțin de 24 de ore, doi șoferi în stare de ebrietate au fost depistați de polițiștii din Orhei, Republica Moldova.

Primul incident a avut loc când polițiștii au oprit un bărbat de 32 de ani, care conducea haotic un Mitsubishi Galant pe o stradă din orașul Orhei. După ce a fost testat cu aparatul Drager, s-a constatat că avea o concentrație de alcool de 0,62 mg/l în aerul expirat. Bărbatul a fost cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate avansată.

Cel de-al doilea incident a avut loc când polițiștii au depistat un bărbat de 60 de ani la volanul unui Renault Megane, pe o altă stradă din același raion. În timpul discuțiilor cu șoferul, polițiștii au simțit un miros puternic de alcool. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat categoric să fie testat alcoolscopic. Conducătorul auto a fost documentat penal pentru refuzul, împotrivirea sau eschivarea de la testarea alcoolscopică.

În ambele cazuri, mijloacele de transport au fost ridicate și transportate la parcarea specială. Este important de menționat că conducerea unui vehicul în stare de ebrietate este o infracțiune gravă și poate avea consecințe grave, incluzând accidente rutiere și pierderi de vieți omenești. Poliția reamintește șoferilor să respecte legile și să nu conducă sub influența alcoolului.

Total
0
Shares
Total
0
Share