Actualitate

VIDEO // Doi tineri de 18 ani au fost reținuți pentru comiterea unui jaf

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri în vârstă de 18 de ani, locuitori a capitalei au fost reținuți de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectați de săvârșirea unui jaf, transmite Telegraph.md

Angajata unui magazin amplasat pe str. Miorița, în dimineața de 25 iulie în jurul orei 04:00, a alertat angajații poliției prin intermediul serviciului 112, solicitând ajutor.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al BPRO și grupa operativă a IP Centru, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Femeia în vârstă de 66 de ani, a declarat că a venit mai devreme la serviciu pentru a aranja produsele pe rafturi, iar la un moment dat a auzit cum cineva forțează ușa de la intrare după care au intrat doi indivizi.

Suspecții în mod deschis au sustras produse alimentare consumabile în sumă de 1 000 lei, după care i-au aplicat câteva lovituri femeii și au fugit de la locul comiterii infracțiunii.

Ca urmare a măsurilor operativ-investigative întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți și escortați la inspectorat. În urma audierilor, tinerii și-au recunoscut vina integral.

Totodată, polițiștii au stabilit că suspecții nu sunt la prima abatere iar unul dintre ei se afla în urmărire penală pentru răpirea unității de transport și se eschiva de a se prezenta la organul de urmărire penală, fiind plasat în arest pentru 30 de zile. Al doilea suspect este cercetat în stare de libertate.

Tinerii sunt cercetați penal pentru jaf, iar pentru fapta comisă ei riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește și: Se muncește din greu. Ceban, despre lucrările de asfaltare întreprinse de Exdrupo

loading...

Comments are closed.