VIDEO // Doi tineri din capitală, reținuți pentru mai multe furturi

În perioada iulie-august, Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica, a fost sesizat de către trei locuitori precum că din scara blocurilor de locuit le-au fost sustrase bicicletele.

Polițiștii imediat au dispus un șir de acțiuni de investigație și urmărire penală, în stabilirea tuturor circumstanțelor și reținerea făptașilor. În cadrul măsurilor desfășurate de către forțele de ordine a fost stabilită și o camera de supraveghere fiind ridicate imaginile video care au surprins momentul sustragerii bicicletei.

Astfel în urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine, indivizii în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți, aceștia fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 24 ani și 28 ani locuitori a capitalei, anterior judecați pentru infracțiuni analogice. În cadrul acțiunilor procesual penale ei și-au recunoscut vina, comunicând că bicicletele sustrase le-au dat la Lombard, astfel obținând un profit.

Bicicletele sustrase au fost ridicate de către polițiști și urmează a fi returnate proprietarilor.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share