Alte știri

(video) Doi videobloggeri ruși au vizitat țara noastră: „Trebuie neapărat să mergeți în Moldova, o să rămâneți impresionați”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi tineri din Rusia, autorii unui videoblog turistic, au postat recent un video despre Republica Moldova. Aceștia au vizitat mai multe locuri din țara noastră și au avut de împărtășit spectatorilor doar emoții și experiențe pozitive. Aceștia au evidențiat vinurile, gastronomia moldovenească dar și prețurile foarte joase.

Sașa și Katya, autorii emisiunii, au evidențiat prețurile foarte joase din țara noastră pentru orice produse. Aceștia spun că 10 euro este suma cu care poți să mănânci gustos și mult, sumă cu care în alte state nu îți ajunge aproape pentru nimic. Au menționat turiștii restaurantul La Plăcinte, despre care au spus că face mâncare foarte gustoasă și pentru un turist străin este bun acest local din perspectiva bucatelor tradiționale pe care le poți găsi acolo.

La fel au vorbit cei doi despre vinăriile și vinurile moldovenești. Pe lângă gustul foarte fin și prețul foarte accesibil, turiștii ruși au recunoscut că în ciuda faptului că au degustat destul de mult vin, a doua zi nu îi durea deloc capul.

În cele din urmă, autorii proiectului TulenLive au sfătuit pe cei care îi urmăresc să viziteze Republica Moldova neapărat, pentru că e o țară frumoasă și accesibilă pentru turiștii care cu siguranță vor rămâne impresionați de această țară.

loading...

Comments are closed.