Alte știri

(Video) Două fotbaliste lesbiene din SUA l-au înfuriat pe președintele Donald Trump!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doua dintre cele mai valoroase sportive americance se afla intr-un razboi deschis cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump. Fotbalista Megan Rapinoe a pornit scandalul declaratiilor, fiind aparata de iubita sa, baschetbalista Sue Bird, cele doua formand in mod oficial un cuplu de lesbiene.

Aflata cu nationala feminina a SUA la Campionatul Mondial din Franta, Rapinoe a refuzat o eventuala intalnire cu presedintele Trump in cazul in care echipa sa va castiga trofeul suprem. „Eu nu ma duc la nenorocita de Casa Alba”, a spus fotbalista de 33 de ani intr-o traducere aproximativa, ea folosind, de fapt, expresia „fucking White House”. De asemenea, la toate meciurile de la Cupa Mondiala, Megan Rapinoe a refuzat sa cante imnul Statelor Unite si sa duca mana in dreptul inimii, asa cum au facut-o coechipierele sale.
 
Inca din 2016, de cand Donald Trump a devenit presedinte al SUA, Rapinoe a fost una dintre cele mai vehemente contestatare ale sefului de la Casa Alba, protestand impotriva inegalitatilor sociale, a nedreptatilor rasiale si a brutalitatilor comise de fortele de ordine contra persoanelor de culoare.
 
Orgoliosul Trump n-a ramas dator, raspunzandu-i lui Megan printr-o postare dura pe Twitter: „Sa castige inainte sa vorbeasca si sa-si termine treaba! Ar trebui sa respecte tara noastra, Casa Alba si drapelul, mai ales dupa cate am facut pentru ea si pentru echipa”.
loading...

Comments are closed.