Actual

VIDEO // Două persoane, la spital după ce un Suzuki s-a tamponat cu o Dacia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Accident violent, într-o intersecție din orașul Bălți. Două mașini au fost făcute țăndări, iar două persoană au ajuns la spital.

Coliziunea s-a produs în data de 30 septembrie, dis-de-dimineață, la intersecția străzilor Calea Ieșilor și Nicolai Cicicalo. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către un alt șofer care trecea prin preajmă.

În secvența video se poate observa un Suzuki și o Dacia, ambele făcute țăndări. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Bălți, Jana Molceanov, a declarat că totul s-ar fi întâmplat după ce șoferul automobilului Suzuki, care intra în intersecție de pe strada Nicolai Cicicalo nu ar fi cedat trecerea automobilului Dacia, care se deplasa pe Calea Ieșilor, stradă cu prioritate. Prin urmare, șoferul ce se deplasa regulamentar nu a reușit să frâneze și a lovit mașina ce-i apăruse brusc în față.

Coliziunea a fost atât de violentă, încât doi pasageri din Suzuki au avut de suferit mai multe traumatisme. Aceștia au fost duși la spital. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul care nu a cedat trecerea va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de pasagerii săi.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.