Alte știri

VIDEO // Droguri în valoare de 300 000 lei, ridicate de polițiști și procurori. Doi concubini au fost reținuți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Două persoane originare din capitală, cu vârstele de 33 și 45 de ani, care comercializau droguri pe teritoriul capitalei, au fost identificate și reținute, în rezultatul colaborării și muncii comune a ofițerilor de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Râșcani și ai Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun acord cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Râșcani.

Aceștia pe parcursul a 3 luni de zile, au documentat activitatea infracțională a celor doi concubini  suspecți, care se ocupau cu dobândirea drogurilor, împachetarea și vânzarea acestora.

În această perioadă forţele de ordine au acumulat probe concludente în acest sens, iar pe data de 28 septembrie curent, au reținut cei doi suspecți. În rezultatul perchezitiei corporale, asupra acestora a fost depistat un rucsac, în care se afla masă vegetală verde asemănătoare marijuanei în cantitate de 5,5 kg.

În rezultatul perchezițiilor efectuate de polițiști și procurori atât la domiciliul figuranților cât și în automobilul acestora, au fost depistate și ridicate droguri de tip ,,Marijuana”, telefon mobil utilizat în scopul săvîrşirii infracţiunii, instrumente și obiecte pentru împachetarea drogurilor, cântar electronic și aproximatix 1 kg rașină de ,,Cannabis”.

Valoarea drogurilor ridicate de forțele de ordine constituie circa 300 000 lei, acestea au fost ridicate, sigilate și expediate la CTJ al IGP pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Indivizii au fost arestați pentru un termen de 72 de ore, iar conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Totodată, au fost demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

Droguri în valoare de 300 000 lei, ridicate de Polițiști și Procurori

Doua persoane originare din capitală, cu vârstele de 33 și 45 de ani, care realizau droguri pe teritoriul capitalei, au fost identificate și reținute, în rezultatul colaborării și muncii comune a ofițerilor de investigație și urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Râșcani și ai Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun acord cu procurorii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Râșcani.http://politiacapitalei.md/2020/09/29/droguri-in-valoare-de-300-000-lei-ridicate-de-politisti-si-procurori/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Вторник, 29 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.