Alte știri

(Video) Duminică, Ucraina își alege un nou Președinte: Poroșenko și Zelenski au transmis câte un mesaj video susținătorilor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această duminică, Ucraina își va alege un nou președinte. Cei doi candidați, Petro Poroșenko și Vladimir Zelenski, au înregistrat câte un mesaj video adresat susținătorilor lor, înainte de cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale ce va avea loc pe 21 aprilie, transmite Moldova.org. 

Cei doi și-au postat filmulețele aproape concomitent pe facebook. Astfel, preşedintele în exerciţiu Petro Poroșenko și-a prezentat scuze pentru unele greșeli și a cerut susținerea alegătorilor la alegeri, în timp ce actorul de comedie Vladimir Zelenski pur și simplu și-a îndemnat susținătorii să iasă la vot.

„Știu cât de multe pretenții aveți față de mine. Știu cât de greu e pentru fiecare dintre voi să mă ierțați pentru greșelile mele și să aveți din nou încredere în mine. Este vina mea. Da, nu sunt perfect. Dar sunt sigur că nu avem dreptul să anulăm toate realizările de până acum și să abandonăm viitorul european”, a declarat Poroșenko.

Mesajul contracandidatului a fost mai scurt. El le-a solicitat ucrainenilor doar să vină la urne. „Timp de 28 de ani, ei au furat aproape totul de la tine. Nu le permite să-ți fure și votul. La 21 aprilie, vino la urne: Nu-i lăsa să-ți fure viitorul“, a spu Zelenski. 
Vladimir Zelenski şi Petro Poroşenko se întâlnesc astăzi pe Stadionul Olimpic din Kiev, la dezbateri. Potrivit sondajelor, actorul de comedie conduce detașat în intenţiile de vot ale ucrainenilor la mare distanţă de rivalul său preşedintele în exerciţiu al Ucrainei.
loading...

Comments are closed.