Alte știri

(Video) După ce s-a certat cu soția într-un club de noapte, un bărbat a hotărât să distrugă clubul cu… avionul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un caz șocant s-a întâmplat la o petrecere a unui club e piloți avia. Aceștia s-au adunat pentru a sărbători o viitoare naștere a copilului la unul dintre colegii lor, însă a izbucnit un scandal. Unul dintre oaspeți, un pilot s-a luat la ceartă cu soția și chiar a lovit-o.

Din ce cauză a început conflictul, nimeni nu știa. „Toată lumea i-a spus să se retragă din club, pentru că este inacceptabil să lovești o femeie”, relatează The Citizen.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cele din urmă, bărbatul furios a părăsit sărbătoarea, a ajuns repede la aerodrom și s-a urcat la bordul unui avion privat de tip Beechcraft KingAir B200 A2-MBM, totodată apelând la un amic de al său întrebându-l dacă soția lui mai era la petrecere. Prietenul lui a simțit că ceva nu e în regulă și a ordonat tuturor oaspeților să părăsească imediat clubul. Câteva momente mai târziu avionul a intrat în clădire.

Un incendiu a izbucnit într-o clipă, 13 mașini parcate au ars în foc. Niciunul dintre participanții la petrecere nu a fost rănit, doar făptașul a decedat. „Pilotul a murit pe drum spre spital, o investigație în acest sens se desfășoară”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

loading...

Comments are closed.