Alte știri

VIDEO: Episodul pilot „Game of Thrones“ a fost refăcut după ce şefii HBO l-au considerat un dezastru: care a fost singura scenă păstrată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Episodul pilot al serialului „Game of Thrones“ a fost refilmat aproape în întregime după ce producătorii au considerat varianta iniţială „un dezastru“, o singură scenă fiind pe placul lor.

Esme Bianco, actriţa şi modelul care o interpretează pe prostituata Ros, a dezvăluit că prima scenă pe care a filmat-o cu Peter Dinklage (Tyrion Lannister) a fost singura care a scăpat de criticile dure ale şefilor HBO după vizionarea episodului pilot. În 2011, echipa de producţie a fost forţată să înlocuiască unii actori şi să filmeze din nou majoritatea scenelor după reacţiile negative ale factorilor de decizie, scrie adevarul.ro.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Iniţial mi se spunea curva roşcată. Personajul meu nu avea un nume, asta şi pentru că ar fi trebuit să apar într-o singură scenă. Au refilmat aproape tot episodul pilot cu excepţia scenei mele cu Peter“, a povestit Esme Bianco la o conferinţă Comic-Con. În cele din urmă, scriitorul George RR Martin, autorul seriei fantasy care stă la baza serialului „Game of Thrones“, a numit-o Ros şi a inclus-o în 13 episoade.

În ciuda unui început anevoios, „Game of Thrones“ a devenit un adevărat fenomen global şi este considerat unul dintre cele mai bune seriale din istorie.

Regizat de Miguel Sapochnik, David Nutter, creat de David Benioff şi D.B. Weiss şi bazat pe seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc“, semnată de George R.R. Martin, „Game of Thrones“ a fost premiat cu numeroase trofee Emmy, este cel mai de succes program al HBO, cu circa 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi fani în întreaga lume.

loading...

Comments are closed.