Politic

(video) Ex-ministrul economiei Brînzan recunoaște că persoane din blocul ACUM au încercat să lobeze interese proprii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul ministru al Economiei, Vadim Brînzan, a spart tăcerea în cadrul emisiunii Politica de la TV8 și a recunoscut că în perioada cât s-a aflat la guvernare, persoane din blocul ACUM au încercat să lobeze interese proprii.

Dezvăluirea lui Brînzan a venit ca și răspuns la întrebarea Nataliei Morari, dacă în cele peste cinci luni de guvernare, s-a apropiat cineva și cine de fostul ministru, ca să lobeze careva interese economice.

„Da, bineînțeles au încercat. Chiar în primele două trei săptămâni au încercat mai multe persoane, chiar și din blocul ACUM”, a dezvăluit Brânzan.

Amintim că Vadim Brînzan a ocupat funcția de ministru al Economiei în Guvernul Maiei Sandu, demis pe data de 12 noiembrie curent prin moțiune de cenzură. Vadim Brînzan a fost cel mai bogat, dar și cel mai controversat ministru din echipa Maiei Sandu. După cum scria site-ul de investigații zeppelin.md, la 47 de ani, cu un CV falsificat și cu antecedente penale în SUA, milionarul Brînzan a devenit ministru al Economiei în țara cu cea mai săracă economie de pe continentul european, țară în care pensionarii se întrețin cu o pensie de 30 de euro lunar, respectiv 1 euro pe zi. Din chiar primele săptămâni ale aflării în funcție, Brînzan a devenit protagonistul mai multor scandaluri, cel mai celebru fiind cel legat de poziția ministrului în chestiunea legată de concesionarea Aeroportului Chișinău.

loading...

Comments are closed.