Alte știri

(video) Ex-ministrul economiei Brînzan recunoaște că persoane din blocul ACUM au încercat să lobeze interese proprii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul ministru al Economiei, Vadim Brînzan, a spart tăcerea în cadrul emisiunii Politica de la TV8 și a recunoscut că în perioada cât s-a aflat la guvernare, persoane din blocul ACUM au încercat să lobeze interese proprii.

Dezvăluirea lui Brînzan a venit ca și răspuns la întrebarea Nataliei Morari, dacă în cele peste cinci luni de guvernare, s-a apropiat cineva și cine de fostul ministru, ca să lobeze careva interese economice.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Da, bineînțeles au încercat. Chiar în primele două trei săptămâni au încercat mai multe persoane, chiar și din blocul ACUM”, a dezvăluit Brânzan.

Amintim că Vadim Brînzan a ocupat funcția de ministru al Economiei în Guvernul Maiei Sandu, demis pe data de 12 noiembrie curent prin moțiune de cenzură. Vadim Brînzan a fost cel mai bogat, dar și cel mai controversat ministru din echipa Maiei Sandu. După cum scria site-ul de investigații zeppelin.md, la 47 de ani, cu un CV falsificat și cu antecedente penale în SUA, milionarul Brînzan a devenit ministru al Economiei în țara cu cea mai săracă economie de pe continentul european, țară în care pensionarii se întrețin cu o pensie de 30 de euro lunar, respectiv 1 euro pe zi. Din chiar primele săptămâni ale aflării în funcție, Brînzan a devenit protagonistul mai multor scandaluri, cel mai celebru fiind cel legat de poziția ministrului în chestiunea legată de concesionarea Aeroportului Chișinău.

loading...

Comments are closed.