(VIDEO) Exclusiv! Usatîi a comandat asasinarea lui Gorbunțov. Va face închisoare!

Nostradamus, Baba Vanga, clarvazatorul moisei lepadatu imapct tv cazul gorbuntov renato usatii vitalie proca jurnal tv gorbuntov Vanea Pisateli

În seara de 13 noiembrie 2017, clarvăzătorul moldovean, Moisei Lepădatu, a participat la emisunea “În Vizor cu Liviu Moraru” la Impact TV. În cadrul discuției s-au deschis mai multe subiecte întunecate asupra cărora Moisei Lepădatu a făcut lumină.

Clarvăzătorul a fost rugat să dezlege misterul care a bântuit mass media din Republica Moldova în ultima vreme, vis-a-vis de tentativa a de asasinat asupra Gherman Gorbunțov, la Londra, în 2012. Cine totuși i-a pus la cale moartea bacherului rus? Să fie Vlad Plahotniuc așa cum a declarat killerul Vitalie Proca la Jurnal TV, sau Proca a tăinuiește realitatea și în spatele său se ascunde adevăratul comanditar. Iată ce ne spune clarvăzătorul recunoscut internațional:

“Vitalie Proca, care a vorbit la televiziune, că de acum nu este unul, dar este altul vinovatul… Eu văd foarte clar și darul ăsta al meu, nu m-am greșit în viața mea, practic asta de 50 de ani, și vă spun adevărat că ăsta care spune Proca, adică altul, om de cruce, mic de statură, anii de naștere doi de 6 la urmă (adică din 1966), doi copii, familie frumoasă, nu este implicat în această răfuială. Absolut deloc nu este implicat! Numele lui se începe cu litera “V” și familia cu “P”, adică Vlad Plahotniuc, am în vedere. El nu este implicat în comanda spre omul ăsta, Gorbunțov”, a declarat clarvăzătorul.

Dacă nu Plahtoniuc a comandat asasinarea bacherului rus, atunci cine a făcut-o, a întrebat prezentatorul.

“Omul ăsta din închisoare (killerul Proca) a spus așa cuvinte în urma unor înțelegeri. Este un om care primul, care el mers pe bază de documente, și judecată, un om cu vederea slabă, poartă ochelari, anul de naștere este ’78, aista este omul cela care este vinovat de la prima zi. Eu văd că el este vinovat, este clar, clar. Acum el este fugar în altă țară”, a declarat Moisei Lepădatu.

Dacă este să deslușim mesajul clarvăzătorului, cel care poartă ochelari, este fugar și este născut în 1978, ajungem la Renato Usatîi. “El a vrut să întoarcă drumul juriștilor, să-i încurce, să-l facă vinovat pe altcineva. Eu văd că în cel mult două, trei săptămâni, anchetarea va merge cu primul, acel care a fost învinovățit”, a încheiat clarvăzătorul.

Urmăriți aici previziunea clarvăzătorului:

Clarvăzătorul a mai prezis că în 2018 pe Gherman Gortunțov îl așteaptă o mare primejdie, mai mare ca cea din 2012.

Menționăm că Moisei Lepădatu s-a născut în 1950 în Republica Moldova. El a prevăzut evenimente la nivel global, precum atentatul terorist din 11 septembrie 2001 la New York, maidanul din Ucraina în 2013, precum și evenimente la nivel național, arestarea lui Vald Filat în 2015, sau componența actualului legislativ. În 2008 a câștigat castignul pentru cel mai bun clarvăzător din Republica Moldova, iar în 2011 a participat la “Luptă internațională a clarvazătorilor” din Ucraina, unde s-a plasat pe locul 12 din 237 de clarvăzători din întreaga lume.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share