Alte știri

VIDEO EXCLUSIVE // În pofida condițiilor meteo cu ploi torențiale, ARM continuă să livreze motorina donată de Guvernul României

Pinterest LinkedIn Tumblr

În pofida condițiilor climaterice neprielnice din ultimele zile, Agenția Rezerve Materiale din subordinea MAI (ARM) continuă să livreze motorina donată de Guvernul României pentru agricultorilor moldoveni, informează Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astfel, angajații firmei petroliere, care acționează în coordonare cu ARM, ajung până la beneficiari în condiții anevoioase, pe drumuri împotmolite sau direct pe câmp, pentru a le preda combustibilul atribuit.

Din imaginile video, pe care le publicăm în exclusivitate, aflăm că o autocisternă, plină cu 20 000 litri de motorină, s-a împotmolit astăzi în drum spre un beneficiar din Cimișlia. Șoferul a avut nevoie de ajutor tehnic, iar două tractoare de model MTZ nici nu au reușit să-i urnească mașina din loc.

Într-o altă înregistrare video observăm că autocisterna se deplasează pe un drum de câmp, impracticabil pentru așa transport greu și cu gabarit mare.

Ieri seara, în cadrul emisiunii Acces Direct de la NTV, ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, spunea că o bună parte dintre beneficiari nu au reușit să se pregătească pentru a primit motorina, iar din acest motiv durează foarte mult distribuirea motorinei. Potrivit lui Voicu, pentru fiecare operațiune de descărcare sunt necesare 4-5 ore.

Amintim că motorina donată de Guvernul României este distribuită agricultorilor prin intermediul Agenției Rezerve Materiale din subordinea MAI. Toate informațiile despre această donație, precum și listele beneficiarilor, sunt publicate pe pagina web a Agenției, procesul de distribuire fiind unul transparent și raportat în modul corespunzător.

loading...

Comments are closed.