Politic

VIDEO // Expert economic: „Facebook-ul este ca și cum oglinda în care lui Alaiba îi place să se vadă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Economistul Viorel Gîrbu susține că ministrul Economiei, Dumitru Alaiba este „obsedat de imagina pe care o are pe Facebook”. „Consumă banii publici pentru ca să facă ce? Un fel de PR politic? Eu nu aștept din partea unui ministru să fie atât de obsedat cu propria sa imagine, eu aștept o performanță”, a spus Gîrbu la Puterea a Patra, scrie unimedia.info

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Pe mine mă îngrijorează faptul că domnul Alaiba este atât de obsedat de imaginea pe care o are pe Facebook. Lui i-ar face bine să petreacă mai mult timp cu hârtiile în fața la Minister și mai puțin să vorbească, fiindcă pentru că pe noi ca cetățean ne interesează ca lucrurile să se schimbe în țară, iar ministrul este interesat de propria sa imagine, deci Facebook-ul este ca și cum oglinda în care acestui ministru îi place să se vadă și iată să se bucure de propria sa persoană. Pe mine puțin mă interesează aceste postări. Eu nu zic că Ministerul nu trebuie să comunice, dar deja se exagerează peste măsură. Vă dați seama că ministrul își consumă timpul, aceste postări nu apar de la sine și nu sunt făcute în grabă, deci ministrul consumă banii publici pentru ca să facă ce? Un fel de PR politic? Eu nu aștept din partea unui ministru să fie atât de obsedat cu propria sa imagine, eu aștept o performanță din partea acestui Minister”, a spus Gîrbu.

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, și-a dat demisia, iar deputatul PAS Dumitru Alaiba, președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe i-a luat locul.

loading...

Comments are closed.