Alte știri

VIDEO // Explozie la o benzinărie din Novosibirsk. Cel puţin 20 de persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu, urmat de câteva explozii, a izbucnit la o benzinărie din Oktiabrski, Novosibirsk, Rusia. Conform datelor preliminare, cel puţin 25 de persoane au fost rănite, inclusiv minori, una dintre ele se află într-un spital în stare gravă, informează Hotnews.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Un reprezentant al companiei Eurogas, care deţine staţia de benzină, a declarat agenţiei TASS că focul a început în timpul alimentării unei maşini cu benzină. Potrivit informaţiilor, au fost patru sau cinci expolozii, focul răspândindu-se pe o suprafaţă de peste o mie de metri pătraţi.

Site-ul de informaţii Novosibirsk NGS.ru publică imagini care arată o torţă cu flacără mare în timpul unei explozii şi un rezervor de benzină care zboară pe o distanţă lungă şi intră într-o maşină. Alte site-uri ruseşti publică, de asemenea, imagini ale exploziei.

Pompierii au fost anunţaţi despre incendiu la ora locală 18:04, iar flăcările au atins înălţimea unui bloc cu 24 de etaje, scrie presa rusă.

Citește și: VIDEO // Roman Protasevici a apărut din nou în fața jurnaliștilor: ”Mă simt minunat, sunt bine. Nimeni nu m-a bătut, nu m-a atins”

loading...

Comments are closed.