Alte știri

VIDEO // FAZA ZILEI: Un candidat la parlamentare a mulțumit Japoniei în japoneză

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Mulțumesc!” – în japoneză. Japonia va oferi R. Moldova o finanțare nerambursabilă în valoare de aproximativ 19 milioane de dolari. Bogdan Cazacu, candidat pentru funcția de deputat al PACE, absolvent al facultății de economie în Japonia, distins cu diplomă de onorare, a adus mulțumiri Japoniei.

„Bună ziua. Mulțumim poporului Japonez pentru ajutorul acordat. Apreciem nespus acest gest. Relațiile Moldo-japoneze cresc și devin tot mai puternice.

Japonia pare a fi prea departe, dar de fapt ea este chiar mai aproape decât am crezut. Sunt sigur că Japonia cândva va fi un partener economic important pentru Moldova.

Consider că relațiile Moldo-Japoneze trebuie neapărat să fie dezvoltate și în continuare.

Vă mulțumesc profund.”

Mai mult, și declarația de avere, depusă la CEC, Bogdan Cazacu a îndeplinit-o tot în limba japoneză.

Menționăm că lista candidaților pentru funcția de deputat al Partidului Acasă Construim Europa (PACE) include medici, profesori, economiști, juriști, reprezentanți ai diasporei, care au revenit acasă, oameni de afaceri de succes și conducători de companii, studenți, oameni de cultură și chiar slujitori ai Bisericii.

Vârsta medie a persoanelor de pe listă este de 35 de ani, iar mai mult de jumătate dintre ei sunt femei. Printre candidații PACE sunt și doi din autonomia găgăuză.

Vedeți lista integrală a candidaților.

loading...

Comments are closed.