Social

VIDEO // Femeie amendată în trafic de fostul soţ. Îl acuză că se foloseşte de profesia de poliţist pentru a se răzbuna

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din Târgu Neamţ îl acuză pe fostul ei soţ de abuz în serviciu, după ce ar fi şantajat-o prin prisma profesiei. Femeia susţine că are o dispută cu bărbatul miza fiind custodia copilului.

Femeia i-a filmat pe fostul soţ şi pe colegii acestuia, după ce au oprit-o în trafic şi au amnedat-o, motivând că nu avea folii omologate la maşină.

Luminița Negurici a povestit pentru publicația zch.ro episodul prin care a trecut în momentul în care a fost trasă pe dreapta de fostul soț și colegii acestuia.

Mașina poliției nu doar că nu a înaintat, ba chiar mi s-a postat în fața mașinii mele, forțându-mă să frânez brusc și blocându-mi vizibilitatea. Din acea mașină au coborât 4 persoane, mai exact un jandarm și trei polițiști. Agentul Tărnăucă (n.r. – unul dintre colegii fostului soț) era pregătit cu un telefon mobil pe care l-a ținut mereu îndreptat spre mine.

Agentul Negurici Dumitru Narcis mi-a cerut actele personale și cele ale mașinii, precum și dovada că folia de pe portierele din spate este omologată, și de asemenea, mi-a cerut ca să îi prezint cele două triunghiuri reflectorizante, trusa medicală și extinctorul.

Eu știam că am folie omologată pe geamul portierelor din spate, iar pe geamurile din față nu dețin folie, deoarece mașina este prevăzută din fabrică cu geamuri cu tentă mai închisă la culoare. De asemenea, știam și faptul că dețin în momentul opririi de către agenți, trusa medicală, extinctor și cele două triunghiuri reflectorizante, dar având în vedere că am fost blocată de o mașină de poliție din care a coborât, printre alții, și fostul soț, agentul Narcis Negurici și un alt coleg care mă filma.

M-am panicat și am intrat într-o stare de șoc, declarând verbal că nu reușesc să găsesc în mașină ceea ce mi s-a cerut. Deși, repet, aveam în mașină toate cele necesare pentru ca acest control de rutină (cum a afirmat fostul soț că ar fi) să decurgă normal.

Agentul Narcis Negurici mi-a aplicat o amendă de aproximativ 1.900 lei și mi-a rupt certificatul de înmatriculare al mașinii eliberându-mi o dovadă de circulație pe drumurile publice pentru 15 zile, motivând faptul că nu dețin folie omologată pe geamurile din față.”

De reținut că în România, spre deosebire de țara socialiștilor, este permisă aplicarea de folii anti-solare, pe geamurile față ale mașinii doar dacă acestea sunt omologate de RAR (Registrul Auto Român).

În Moldova însă, ceea ce polițiștii numesc ”geamuri umbrite” sunt absolut interzise.

loading...

Comments are closed.