Social

(video) Filip Kirkorov se declară mândru pentru prestația formației DoReDos în a doua semifinală a concursului Eurovision Song Contest

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpretul rus Filip Kirkorov, co-autorul piesei „My lucky day”, cu care formația DoReDos a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision 2018, s-a arătat mândru de prestația trupei moldovenești. În același timp, acesta și-a exprimat regretul după ce Federația Rusă a fost eliminată din concurs pentru faptul că nu a întrunit numărul necesar de voturi.

În cadrul conferinței de presă după cea de-a doua semifinală Eurovision 2018, reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision au adus un mesaj de mulțumire tuturor celor care și-au dat votul și i-au îndemnat să-i susțină în continuare. „Suntem fericiți și vă rugăm să ne votați și în finală”, a menționat Marina Djundiet, scrie Realitatea.

De asemenea, Filip Kirkorov a declarat că este mândru de membrii formației DoReDos. Deși nu le-a fost ușor, interpretul rus a spus că aceștia au reușit să facă un adevărat spectacol pe scena Eurovision.

„Sunt mândru de băieții mei, noi am încercat să avem trei minute de spectacol pe scenă și a fost greu, dar totuși suntem aici și am reușit”, a declarat Kirkorov.

Referitor la prestația reprezentantei Rusiei, Iulia Samoylova, interpretul spune că aceasta este puternică și curajoasă.

”Eu sunt rus și sunt întristat pentru că ea (n.r. Iulia Samoylova) este minunată, este foarte puternică și curajoasă. Sunt mândru să fiu rus și să reprezint Republica Moldova, este o țară minunată”, a conchis Filip Kirkorov.

Și președintele Igor Dodon a comentat calificarea echipei DoReDos marea finală a concursului Eurovision.

Din formația DoReDos fac parte trei vocaliști: Marina Djundiet, Evgheni Andrianov și Sergiu Mîță. Toți trei provin din orașul Rîbnița.

Amintim că în finala Eurovision 2018 s-au calificat reprezentanţii următoarelor ţări: Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Olanda.

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, la Lisabona.

loading...

Comments are closed.