Social

(video) Fiul cuplului mort în urma exploziei din Râșcani îi consideră eroi pe toți cei care au ajutat să elimine consecințele tragediei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiul a două victime decedate în urma exploziei din sectorul Râșcani a capitalei a vorbit despre tragedia sa în fața unei camere de luat vederi. Acesta a povestit cu durere în suflet despre cum și-a scos părinții de sub dărâmături și cum a fost ajutat de salvatori în acest proces.

Bărbatul povestește cum salvatorii își riscau viața, lucrau fără asigurare pentru a salva cât mai multe vieți omenești. Acesta le mulțumește pompierilor pentru efortul depus, chiar dacă părinții săi nu a fost posibil să fie salvați. Fiul victimelor afirmă că în momentul de față nu poate să ofere un interviu detaliat din cauza că este ocupat cu transportarea corpurilor neînsuflețite a părinților săi în Israel, țara în care familia își avea reședința permanentă.

Ilia Galperin spune că va reveni în Republica Moldova să mulțumească personal salvatorilor care au muncit la această operațiune, o mulțumire aparte acesta transmite tânărului salvator care a ajuns în spital după ce o plită de beton a căzut peste el.

Fiul cuplului decedat după explozie a mulțumit și psihologilor care au acordat asistență de fiecare dată când a fost nevoie. Totodată, acesta a menționat că mulțumește organelor administrative pentru ajutorul oferit. Mulțumiri aparte acesta a transmis Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, care a ajutat toate rudele victimelor imediat după ce a avut loc tragedia, acesta menționează că nu este vorba de politică, fundația a depus tot efortul ca familiile îndurerate să primească asistența necesară.

Ilia Galperin spune că speră ca moldovenii să nu vorbească doar de rău statul nostru dar să vadă și să prețuiască modul în care lucrează acesta în condiții dificile. Bărbatul a evidențiat munca titanică depusă de salvatori în eliminarea consecințelor acestei tragedii.

Vladimir și Irina Galperin sunt un cuplu care a venit din Israel să-și vadă nepoțica de jumătate de an, dar care și-au găsit sfârșitul sub dărâmiturile cauzate de explozia din sectorul Râșcani.

loading...

Comments are closed.