Social

(video) Flashmob împotriva drumurilor proaste la Bălți! Șoferii vor aduce pneuri defectate în fața primăriei

Pinterest LinkedIn Tumblr

În municipiul Bălți, a fost anunțată organizarea unui flashmob împotriva calității proaste a drumurilor. Inițiativa aparține președintelui organizației de tineret a Partidului Democrat din Moldova din municipiul Bălți, Alexei Onoico. Acesta a postat pe contul său de Facebook o adresare video către alți bălțeni, pentru a organiza o acțiune de protest în fața primăriei, cu scopul de a atrage atenția față de calitatea proastă a drumurilor.

Flashmobul se anunță pe data de 7 mai, la ora 18.30. Organizatorul îndeamnă alți locuitori ai municipiului Bălți, cărora le pasă de calitatea drumurilor, să aducă pneuri în fața primăriei. Alexei Onoico spune că s-a săturat să se plângă de calitatea proastă a drumurilor și să cheltuie bani pentru reparația mașinii.

Organizatorul flashmobului s-a adresat către toți locuitorii municipiului Bălți, spunându-le că ei merită nu doar floricele la borduri și restaurarea băii orășenești, pentru care s-au alocat milioane de lei. Aceștia însă merită și un drum mai bun, pentru a nu mai cheltui nervi la fiecare călătorie prin oraș și bani la reparația propriului automobil.

„Am mers acum pe strada Decebal, nimerind într-o bortă pe stradă, mi-am tăiat o roată. Am fost nevoit să stau mai mult de o oră la vulcanizare. Sunt sigur că mulți alți bălțeni au fost în situații similare. Îndemn pe toți, marți, după Paștele Blajinilor să ieșim în fața primăriei, să aducem pneurile rupte pe drumurile din oraș și să le atragem atenția autorităților, să își dea seama că în oraș, calitatea drumurilor este una oribilă.”, a spus Alexei Onoico în adresarea sa.

În comentarii, mai mulți locuitori al municipiului Bălți au susținut ideea, spunând că vor participa la acest flashmob. Detalii despre eveniment pot fi văzute AICI.

loading...

Comments are closed.