VIDEO // FLOREȘTI: Un bărbat a ajuns la spital, după ce o mașină a tamponat violent un mini-tractor

Viteza și nerespectarea distanței a băgat un bărbat de 55 de ani în spital. Iar asta după ce mini-tractorul cu care se deplasa în calitate de pasager a fost lovit din spate de o mașină, informează Echipa.md

Totul a avut loc în data de 29 iunie, în apropierea satului Gura-Camencii din raionul Florești. Primele imagini de la locul accidentului au fost filmate de un alt șofer și plasate pe o rețea de socializare. În acestea se poate observa mini-tractorul inversat pe șosea, iar în spatele său un automobil avariat. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IP Florești, Ina Moscaliuc, a declarat că la volanul mașinii se afla un tânăr de 20 de ani.

Din cauza că nu ar fi păstrat distanța dintre vehicule, din motive deocamdată neclare, automobilistul ar fi tamponat violent în partea din spate vehiculul agricol, condus de un bărbat de 58 de ani, care îl avea ca pasager pe un consătean de 55 de ani.

Șoferii vehiculelor au scăpat nevătămați, pasagerul de pe minitractor, însă, s-a ales cu mai multe leziuni corporale. Acesta a fost preluat de medici ide pe ambulanță și dus la spital. Poliția din Florești continuă cercetările, iar șoferul, a cui vină va fi demonstrată, riscă pedeapsă în funcție de gravitatea leziunilor pe care le-a suferit bărbatul de 55 de ani.

Citește și: Raionul Orhei se află pe primul loc în țară, la capitolul vaccinare anti-COVID-19

 

Total
0
Shares
Total
0
Share