Alte știri

(video) Focuri de artificii au explodat într-un aeroport! Cel puțin 12 persoane au suferit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Explozie la aeroportul internațional Roswell din statul New Mexico, Statele Unite ale Americii. Din primele date, au avut de suferit cel puțin 12 persoane.

Accidentul a avut loc noaptea, 5 iunie la unul din depozitele aeroportului, când bărbații au încercat să transporte materialele pirotehnice, pregătite pentru Ziua Independenței. Un pompier a suferit arsuri grave, iar altul se află în stare critică la spital.

Alți 10 pompieri au suferit traume ușoare, medicii au oferit ajutor pe loc. Incendiul care a izbucnit în urma exploziei a fost stins în scurt timp, însă acest lucru nu a împiedicat jurnaliștii să filmeze fumul cauzat de acesta.

Poliția anunță că a fost pornită o anchite, pentru a identifica cauzele exploziei. Din primele date, se pare că e vorba de un accident.

SUA sărbătorește Ziua Independenței la data de 4 iulie. Tradiționale, americanii lansează focuri de artificii, se întâlnesc cu prietenii și familia pentru a face frigărui.

Explosion at a Fireworks warehouse for the 4th of July display located inside the airport.Two Roswell Firefighters were transported in critical condition to a local hospital, and 10 other firefighters were injured in the blast. The two firefighters in critical condition were transported to Lubbock for major burn injuries. The firefighters were getting fireworks together and ready for the 4th of July display.The Roswell Fire Department needs our thoughts and prayers in this difficult time!

Опубликовано Chaves County News Network Среда, 5 июня 2019 г.

loading...

Comments are closed.