(Video) Fotbal – Probleme pentru PSG! Neymar s-a accidentat din nou

Operaţiunea "Neymar la Real Madrid" a început, fotbal
 

Brazilianul Neymar, vedeta echipei Paris Saint-Germain (PSG), a fost nevoit să părăsească terenul de joc în meciul de campionat cu Bordeaux, după ce a suferit o accidentare la muşchii aductori, aceeaşi care l-a făcut să sufere în meciul naţionalei ţării sale cu Camerun, în urmă cu 13 zile, informează presa sportivă.

Jucătorul brazilian, care deschisese scorul cu Girondins în min. 34, s-a accidentat la piciorul drept şi a fost înlocuit de Eric-Maxim Choupo-Moting (min. 57), îndreptându-se direct la vestiare. Au fost primele puncte pierdute de francezi, în campionat, în acest sezon.

PSG îşi joacă peste zece zile calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu Steaua Roşie Belgrad. „Nu ştiu ce are, dar cred că este vorba de aceeaşi accidentare. Trebuie să fim atenţi, pentru că a spus că nu este nicio problemă să joace în seara asta (duminică), dar terenul a fost dur. Sper însă că va fi în formă după meciul cu Strasbourg (miercuri)”, a reacţionat antrenorul Thomas Tuchel.

Deşi a fost suferind săptămâna trecută, Neymar a fost folosit de antrenorul Thomas Tuchel, miercurea trecută, în meciul cu Liverpool din Liga Campionilor (2-1).

Total
0
Shares
Total
0
Share