(video) Fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi a înscris primul gol pentru PSG

Fotbalistul moldovean Virgiliu Postolachi, a înscris primul gol pentru PSG, sport moldova, fmf, pavel ciobanu 
 

Fotbalistul moldovean, Virgiliu Postolachi, a marcat în debutul său pentru PSG într-un meci amical pe care campioana Franței l-a pierdut, duminică, cu scorul de 4-2, în fața formației Chambly, scrie diez.md.

Lipsită de marile vedete aflate încă la Campionatul Mondial din Rusia sau în vacanță după turneul final, formația pregătită de Thomas Tuchel a mers în majoritate pe mâna tinerilor în acest amical, dar și pe noul star de pe Parc des Princes, Gianluigi Buffon.

Virgiliu Postolachi, în vârstă de 18 ani, a marcat în meciul care a reprezentat debutul lui Bufon la PSG. Folosit pe postul de atacant, Postolachi a fost titular și a fost schimbat în minutul 51. După doar 10 minute de la ieșirea de pe teren, el a fost reintrodus în locul spaniolului Jese Rodriguez și a marcat după alte șapte minute, profitând de o greșeală a apărării adverse.

Postolachi are dublă cetăţenie, moldovenească şi franceză, şi este o mare bătălie din partea a trei federaţii pentru a-l determina să vină la echipele naţionale ale ţărilor lor. Moldova i-a promis intrarea deja în lotul echipei mari, francezii la juniori, iar FRF îl vrea pentru naţionala Under-21. Reprezentanţii FRF au avut deja mai multe întâlniri cu părinţii jucătorului, inclusiv la Bucureşti, în speranţa că îi vor putea convinge pe aceştia să îşi determine băiatul să aleagă România.

Total
0
Shares
Total
0
Share