Alte știri

VIDEO // Furau motorină din camioanele nesupravhegheate, iar apoi o vindeau taximetriștilor la preț redus. Doi bărbați au fost reținuți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Recent, ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de poliție Ciocana de comun cu procurorul procuraturii mun. Chișinău oficiul Ciocana, au reținut doi bărbaţi, suspectați că au sustras circa 600 l de motorină. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 29 și 32 de ani, locuitori a capitalei și nu sunt la prima abatere, judecați anterior pentru infracțiuni analogice.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea suspecților în patru cazuri pe care le-au comis pe parcursul lunilor martie-mai. Aceștia acționau pe timp de noapte unde de la camioanele ce erau parcate pe marginea carosabilului și erau fără supravegherea conducătorilor, deteriorau rezervorul și sustrăgeu motorina.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 10 000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale bărbații și-au recunoscut vina, totodată au comunicat că motorina sustrasă o vindeau taximetriștilor la prețul de 10 pentru 1 l.

Bărbații sunt cercetați penal pentru furt iar conform legislației penale în vigoare, pentru fapta comisă ei riscă amendă în mărime de la 32 500 la 67 500, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.