Alte știri

VIDEO // Furt surprins de camerele de supraveghere. Suspectul riscă până la 4 ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 36 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt de telefon mobil dintr-un magazin amplasat pe str. T. Vladimirescu.

Acesta, în timp ce se afla în magazin, pe ascuns a sustras un telefon mobil de model  ,,Huawei P 20 lite”, care a fost lăsat pentru câteva minute de către proprietar.

Pe cazul dat forțele de ordine au inițiat mai multe acțiuni de investigație, totodată au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din incinta magazinului. La examinarea imaginilor video de pe camerele de supraveghere a fost stabilit individul care a comis furtul.

Urmare a acțiunilor întreprinse, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat, reținut și escortat la inspectoratul de poliție, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că a văzut telefonul mobil pe tejghea lăsat fără supravehere, l-a luat, după care a ieșit din magazin. Bărbatul nu este la prima abatere, anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni analogice.

Actualmente el este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.