Alte știri

VIDEO // Gligor, despre guvernul Gavrilița: „Sunt oameni buni acolo. Sunt oameni poate nepotriviți. Sunt oameni profesioniști în domeniile lor, nu obligatoriu toți din ei acoperă integral domeniile pentru care au fost desemnați”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul grupului de inițiativă a formațiunii politice „Partidul Schimbării”, Ștefan Gligor a declarat că guvernul Nataliei Gavrilița a fost propus pentru a nu fi votat, chiar dacă în componența lui sunt oameni profesioniști, transmite Telegraph.md

Conform lui Gligor, în guvernul Gavrilița sunt oameni nempotriviți pentru funcțiile lor, dar nu e ceva ieșit din comun, odată ce acest cabinet a fost propun pentru a nu fi votat.

Sunt oameni buni acolo. Sunt oameni poate nepotriviți pentru unele funcții, dar acest Cabinet a fost format ca să nu fie votat. Sunt oameni profesioniști în domeniile lor, nu obligatoriu toți din ei acoperă integral domeniile pentru care au fost desemnați. Sunt oameni care ar face față – nu toți, nu integral, dar sunt.” a declarat Țtefan Gligor, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Citește și: VIDEO // Șefan Gligor, declară prompt: „Unirea Republicii Moldova cu România este un proiect IMPOSIBIL”

loading...

Comments are closed.