VIDEO // Grigore Novac a condamnat declarația unui deputat PAS, care a comparat premierul Gavrilița cu fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos

“Este de-a dreptul halucinantă comparația făcută de un deputat PAS a Domnului Iisus Hristos cu premierul Natalia Gavrilița, punând un semn de egalitate între lipsa de profesionalism a conducerii actuale a Guvernului și Fiul Lui Dumnezeu”. Astfel socialistul Grigore Novac a comentat declarația făcută de către deputatul PAS Vladimir Bolea, potrivit căruia, în Moldova prețurile aveau să crească, chiar dacă premier era Iisus Hristos.

“Indiferent de intenția deputatului PAS, fie de a ridica guvernarea la rang de Dumnezeu, fie de a reduce importanța lui Iisus Hristos la cea de guvernare eșuată de la Chișinău, această afirmație este condamnabilă și anticreștină”, a scris Novac pe rețelele de socializare.

Grigore Novac acuză actuala guvernare PAS că ar fi lansat o luptă deschisă cu creștinismul.

Condamnăm și decizia de a scoate Crucifixul de pe holul ministerului Afacerilor Interne. Suntem o țară creștină, în care peste 90% din cetățeni se declară creștini. Crucea este simbolul creștinătății și figurează în stema Republicii Moldova, pe drapelul național. Odată instalat, credem că acesta trebuie păstrat în clădirea MAI și sperăm că actualei conduceri a statului îi va ajunge suficientă minte să nu dea jos Crucea. În aceste zile am aflat că șeful Inspectoratului de Poliție Călărași, Oleg Rău, a fost demis din funcție pentru că ar fi contribuit, împreună cu colegii lui din poliție, la edificarea unui Crucifix la intrarea în localitate. Actuala conducere a MAI cât pe ce să-i facă “criminali” pe cei care, fiind buni creștini, de bună voie au instalat o Răstignire, așa cum e obiceiul strămoșesc al poporului nostru. Am ajuns să fim prigoniți în propria țară, doar pentru că suntem creștini și instalăm un Crucifix”, a mai scris socialistul.

Total
0
Shares
Total
0
Share