Economic

(Video) Honda a dezvăluit numele primului electromobil pe care îl vor scoate pe piață în curând!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania japoneză Honda progresează în viziunea sa electrică pentru Europa prin confirmarea numelui primul său vehicul complet electrice – Honda e! Mai mult, anunţul vine împreună cu primele detalii despre noua generaţie Jazz, care se va transforma într-un automobil hibrid datorită tehnologiei Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD).

Viziunea companiei nipone, reînnoită și încurajată suplimentar la Salonul Auto de la Geneva, este ca 100% din vânzările europene să fie compuse din maşini electrificate. Noul Honda e, prezentat ca un prototip pre-serie la expoziţia la care am fost şi noi, este primul model al mărcii care va beneficia de o platformă dedicată electromobilelor, şi care va face un pas îndrăzneţ în ceea ce priveşte designul şi tehnologiile de la bord.
 
Electromobilul compact va fi capabil să ofere un condus dinamic, în stilul Honda, datorită unui format sportiv de tracţiune spate şi a unei unităţi de propulsie electrice avansate, scrie Autoblog.md. 
 
Honda mai spune că până astăzi a primit deja peste 22.000 de comenzi preliminare şi că mai multe informaţii despre cum poate fi rezervat un electromobil se pot afla de la dealerii oficiali.
loading...

Comments are closed.