Social

(video) Huliganism! Declarațiile tinerilor reținuți ieri, în Piața Marii Adunări Naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din declarațiile tinerilor s-a constatat, că  pe o  rețea de socializare a fost format un grup prin intermediul căruia persoanele au fost invitate la  24 martie 2018, orele 15:00, în regiunea sectorului Botanica. În grupul format pe rețeaua de socializare fiind înscriși circa 115 persoane, iar la întrunirea lor din sect. Botanica s-au prezentat doar 20 de persoane, aceștea planificând acțiunile privind deplasarea în PMAN la 25 martie 2018, unde urmau să-și exprime dezacordul cu desfășurarea Adunării Centenare.

La 25 martie 2018, în jurul orelor 11:30, în urma unei înțelegeri prealabile, circa 50 de persoane s-au adunat în regiunea lacului Valea Morilor. Persoanele prezente au planificat în continuare acțiunile din PMAN.

Amintim, ieri, polițiștii au reținut un grup de 21 de tineri, printre care minori cu măști pe față și rucsacuri în spate, ce se îndreptau spre evenimentul desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale, încercând să intre în mulțime.

În acest caz a fost pornit un proces penal, examinat prin prisma art. 287 ”Huliganism”CP RM. În continuare urmează să se desfășoare măsuri pentru ilucidarea tuturor circumstanțelor cazului.

loading...

Comments are closed.