Alte știri

VIDEO // Igor Dodon, despre declarațiile politice ale ambasadorilor străini: ”Cetățenii Republicii Moldova vor decide unde vor să fie țara lor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Parcursul corect al Republicii Moldova trebuie să îl decidă cetățenii țării noastre, nu ambasadorii acreditați la Chișinău, care la diverse evenimente își expun propriile viziuni privind politica noastră internă. De această părere este Igor Dodon, transmite Telegraph.md

Igor Dodon afirmă că astfel de acțiuni nu ar fi fost tolerate în țările lor de baștină din parte unor diplomați străini. Soarta Republicii Moldova trebuie să fie în mâinile moldovenilor, dar nu a celor din Bruxelles, Moscova sau Washington.

Astfel, liderul PSRM vine cu un apel către ambasadorii străini de a nu se implica afacerile interne a statului și să lase cetățenii să decidă soarta țării lor.

”Dar ce este parcurs corect al țării? Ceea ce Michalko și Ioniță? Sau ceea ce vrea cetățeanul Republicii Moldova? Eu cred că astfel de declarații sunt declarații de implicare în treburile interne ale Republicii Moldova. Nu aveți ce vă băga în votul nostru. Cetățenii Republicii Moldova vor decide unde vor să fie țara lor” a declarat Igor Dodon.

Citește și: Contrar prevederilor constituționale, Maia Sandu se implică în campania electorală a PAS

loading...

Comments are closed.