Alte știri

VIDEO // Igor Dodon, despre faptul că Nata Albot a fost prinsă pe Aeroport cu droguri: „E treaba internă a PAS, dar cei care încalcă legea trebuie să fie sancționați”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scandalul legat de candidatul PAS la funcția de deputat, Nata Albot, este treaba internă a partidului. Totuși, dacă aceasta a încălcat legea, atunci organele competente trebuie să o sancționeze. Astfel președintele PSRM, Igor Dodon, a comentat informațiile potrivit cărora Nata Albot, în 2017, a fost prinsă pe Aeroport cu droguri, informează NTV

“Dacă vrem în Parlamentul acesta să fie tot felul de bandiți și tot ce doriți… asta e echipa de vis? “Oameni buni”. Adică Parlamentul acesta îl dăm jos că sunt răi, îi trimitem în istorie pentru că sunt corupți… Și alegem pe cine în loc? Care poate fi atitudinea unui cetățean al Republicii Moldova? Nu cred că cetățenii ar accepta să îi conducă oamenii, care la ceașca de cafea fumează sau miroase ceva, de dimineață, și se duc și hotărăsc soarta țării, soarta copiilor. E treaba internă partidului, ei să decidă ce fac”, a declarat Dodon.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon, întrebare către oponenți: „Care din partidele politice poate să propună soluții pe subiecte economice concrete?”

loading...

Comments are closed.