Alte știri

VIDEO // Igor Dodon, întrebare către oponenți: „Care din partidele politice poate să propună soluții pe subiecte economice concrete?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon a prezentat în cadrul emisiunii sale săptămânale tezele principale ale platformei preelectorale ale Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, transmite Telegraph.md

Dodon spune că platforma se va baza pe 4-5 teze principale și anume:

  1. Economia și echitatea socială, lupta cu sărăcia
  2. Statalitatea și neutralitatea
  3. Politica externă
  4. Tradițiile noastre moldovenești

Totodată, Igor Dodon a specificat, referitor la primul punct, că în afară de Blocul Electoral Comuniștilor și Socialiștilor, care are experiență și a implementat și realizat cu succes mai multe proiecte sociale, începând cu proiectul „Satul moldovenesc” și terminând cu inițiativele lui Igor Dodon privind majorarea salariilor cadrelor medicale, nu poate nici un alt oponent electoral să vină cu soluții concrete, pentru probleme concrete.

În acest context, Igor Dodon se întreabă ce pot să propună la acest capitol oponenții săi, dat fiind faptul că deja au demonstrat incompetența lor, în mai multe rânduri.

„Platforma noastră preelectorală, noi practicăm o finisăm acum, dar vreau să spun că, cel mai probabil ne vom opri la 4-5 momente de bază: primul – economia și echitatea socială, lupta cu sărăcia, a doua este statalitatea și neutralitatea, trei – politica externă și patru – evident, tradițiile noastre moldovenești.

Vreau puțin să mă opresc la primul moment și să dau o așa întrebare – care din partidele politice va putea propune soluții pe subiecte concrete ale economiei, care interesează pe cetățeni.

Noi vom propune soluții concrete pentru probleme. Ce pot propune oponenții noștri, în afară de cuvinte tari și marijuana în buzunarele deputaților.” a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale.

Citește și: Igor Dodon i-a îndemnat pe alegători să nu voteze ”spoilerii” electorali

loading...

Comments are closed.