VIDEO // Igor Dodon, despre premiul Maiei Sandu: ”Cu 30 de mii de euro, românii au distrus tot ceea ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari”

Cu premiul în valoare de 30 de mii de euro, pe care l-au acordat în timpul unui eveniment desfășurat la Timișoara, românii au distrus tot ceea ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari, a declarat Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM, despre Maia Sandu.

”Super, românilor, bravo! Cu 30 de mii de euro să distrugi tot ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari. Super!

Maia Sandu, pe care toată lumea o considera sfântă, pentru 30 de mii de euro a scris și la CNA, doar pentru ca să-i permită să ia banii.

Românilor, bravo! Continuați în același spirit. Mai dați-i un premiu, 50 de mii de euro. Ea îi va lua, e hapsână”, a declarat Dodon.

Reamintim că Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, se află în centrul unui scandal după ce a acceptat un premiu în bani în valoare de 30 de mii de euro de la o asociație din Timișoara. În ciuda criticilor și a afirmațiilor că acțiunea ei este ilegală, Maia Sandu a solicitat CNA să interpreteze legea pentru a putea încasa banii. Instituția i-a răspuns favorabil, dar cu exonerarea de răspundere, motivând că Centrul nu este abilitat să interpreteze legea, acest drept revenind Parlamentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share