VIDEO // Igor Dodon susține protestele cetățenilor împotriva PAS și a Maiei Sandu: ”Să ceară ca această guvernare să plece”

Igor Dodon îndeamnă toți cetățenii să iasă la proteste pașnice, indiferent de cine sunt acestea organizate. El a declarat că protestele reprezintă singura posibilitate ca oamenii nemulțumiți de situația din țară să-și manifeste poziția în mod democratic.

Fostul președinte al țării a avertizat ca protestatarii „să nu distrugă clădiri”, ci să ceară ca „această guvernare să plece”.

”Guvernarea încearcă să meargă cu represii asupra opoziției. Asta nu îi va ajuta pentru că situația în țară se agravează. Lumea a înțeles cine este guvernarea PAS și cine este Maia Sandu. Dacă vom sta acasă, aceasta înseamnă acceptarea tacită la toate fărădelegile PAS și a Maiei Sandu. Indiferent cine le organizează, oamenii trebuie să iasă la proteste”, a subliniat Igor Dodon.

Acesta a venit cu un îndemn către oameni și le-a sugerat să protesteze masiv pentru a nu da dovadă că acceptă fărădelegile celor din PAS și totodată a reiterat că această guvernare trebuie să plece.

”Asta e modalitatea democratică de a expune opinia. Nu vă temeți, vă puteți expune poziția la proteste. Nu trebuie să dați în cap cuiva, eu numai am reparat Președinția cu 3 ani în urmă. Nu trebuie de distrus clădiri, trebuie de ieșit masiv la protest și de cerut acestei guvernări să plece”, a conchis fostul președinte de țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share