Social

(video) Igor Dodon transmite sincere felicitări poporului Republicii Moldova cu ocazia aniversării a 73-a a Victoriei asupra fascismului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu o felicitare către cetățenii Republicii Moldova cu ocazia aniversării a 73 de ani de la Victoria armatei sovietice asupra fascismului. Mesajul a fost transmis prin intermediul paginii oficiale prezidențiale de pe Facebook.

9 Mai este sărbătoare nu doar pentru popoarele fostei Uniuni Sovietice, ci şi pentru întreaga omenire. În această zi a luat sfîrşit cel mai groaznic război care a răpit milioane de vieţi. Nu a fost casă și nici familie care să nu fi fost afectată de acest război.” scrie Dodon în mesajul său.

Șeful statului spune că el, dar și tot poporul moldovenesc va fi mereu recunoscător eroilor care și-au jertfit viața și au obținut pacea pentru mai multe generații. ” Spre marea noastră bucurie, mai sînt dintre aceşti oameni printre noi. Este de datoria noastră să le oferim scumpilor noştri veterani atenţie şi grijă.” mai scrie președintele.

Igor Dodon spune că poporul moldova nu va uita niciodată eroismul soldaților sovietici și nimeni nu va îndrăzni să remodeleze istoria în favoarea unor dividente politice. „Și copiii și nepoții noștri vor continua să sărbătorească la 9 mai Ziua Victoriei.” a conchis președintele Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.