VIDEO // Igor Dodon va depune o adresare OFICIALĂ către SIS, privind filarea membrilor PSRM

Liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat că va depune o adresare oficială la SIS privind filarea deputaților sau liderilor socialiști, transmite Telegraph.md

Dodon spune că astfel de proceduri nu se pot face fără vreun dosar penal, iar ceea ce se face acum este în stilul ex-liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, or Igor Dodon a găsit mii de dosare penale din acel timp, intentate intenționat pentru a putea fi efectuată urmărirea.

Mai mult de atât, Igor Dodon spune că are informația veridică că membrii PSRM sunt urmăriți de către SIS.

”Acum când SIS urmărește anumiți lideri politici, președintele tace. Mâine voi face o adresare oficială către SIS, să confirme sau să infirme că filează deputații sau liderii noștri. Să răspundă oficial, pentru că există o hotărâre a CSS, pe când eu eram președinte, că nu trebuie să fie efectuate asemenea proceduri fără un dosar penal. Am analizat atunci tot ce a făcut Plahotniuc și am găsit mii de dosare penale intentate special pentru a putea efectua urmărirea unui sau altui politician. Avem o informație veridică că ei se ocupă cu filarea noastră. Să răspundă oficial dacă suntem urmăriți sau nu de SIS”, a declarat Dodon la emisiunea ”Interviul Săptămânii”, de la postul Primul.

Citește și: Igor Dodon a prezidat ședința staffului zonal Centru al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

 

Total
0
Shares
Total
0
Share