Politic

VIDEO // Igor Dodon: ”Vreau să o întreb pe Maia Sandu, da pe cine vei pune la pușcărie la toamnă, când gazul va fi 30 de lei?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, susține că reținerea sa a fost făcută la solicitarea Maiei Sandu pentru a sustrage atenția cetățenilor de la situația gravă din Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute la ieșire din sala de judecată.

„Acest dosar s-a făcut cu scopul de a sustrage atenția cetățenilor de la ceea ce se întâmplă în țară. Peste două zile tariful la gaz va fi de 24 de lei, când era Dodon – era 4 lei. Benzina este 31 de lei litru, și pentru a sustrage atenția, ei au început dosarele penale împotriva mea. Vreau să o întreb pe Maia Sandu, da pe cine vei pune la pușcărie la toamnă, când gazul va fi 30 de lei, da benzina – 40? Iar o să mă pui pe mine la pușcărie? Mi-au ridicat de acasă telefoanele, arhiva personală. Aștept în timpul apropiat toată arhiva de familie să o scoată, să facă show. Cu asta se ocupă zeci de jurnaliști, trolii plătiți de Maia Sandu”, a declarat Dodon.

loading...

Comments are closed.