Alte știri

VIDEO // IGSU continuă măsurile de prevenire a infecției COVID -19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă să desfășoare activități de informare a populației privind regulile de siguranță anti COVID-19.

Ieri, 18 martie angajații Inspectoratului au ajuns în 151 localități din 35 raioane ale țării, printre care Căușeni, Orhei, Rezina, Nisporeni, Strășeni, Basarabeasca, Taraclia, Ungheni, Dubăsari, Fălești, Ocnița Leova, dar și altele.

Totodată, pe parcursul zilei, în trei localități importante din municipiul Chișinău au continuat să activeze trei puncte de informare instalate la Piața Centrală, Gara de Nord și Gara de Sud a capitalei.

Salvatorii au distribuit peste 3660 pliante informative, avertizând cetățenii despre riscul infectării în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de protecție personală.

De asemenea în procesul de difuzare a mesajului de prevenire lansat în cadrul  Campaniei  “Fii în siguranță! COVID -19 nu a dispărut” au fost implicate 38 unități de tehnică cu sistemul sonor din cadrul IGSU.

Mai mult, la municipiul Bălți a avut loc ședința comună de lucru cu participarea angajaților responsabili de activități de prevenire din cadrul subdiviziunilor teritoriale MAI. În urma întrunirii au fost elaborate mai multe măsuri comune destinate prevenirii răspândirii infecției COVID-19.

Acțiunile întreprinse de IGSU sunt organizate zilnic în toate regiunile țării având drept scop informarea și sensibilizarea populației la capitolul respectării regulilor de protecție contra coronavirus pentru minimalizarea cazurilor de infectare.

loading...

Comments are closed.